Глава держави Володимир Зеленський видав указ, згідно якого в підпорядкування керівнику свого офісу Андрію Богдану призначив Юлію Ковалів.

Відтепер Юлія Ковалів працюватиме на посаді заступника керівника Офісу президента. Відповідний документ Володимир Зеленський підписав сьогодні, 23 вересня. Указ №714 / 2019 опубліковано на сайті Президента України.

Юлія Ковалів

Раніше Юлія Ковалів працювала головою Офісу Національної інвестиційної ради при президенті. Цю посаду Ковалів займала З січня 2017 року. В кінці березня 2019 теперішня заступниця Андрія Богдана подала електронну декларацію, з якою можна ознайомитись.


Юлія Ковалів закінчила з відзнакою гімназію в Івано-Франківську у 2001 році. Опісля Ковалів навчалася у "Києво-Могилянській академії" на факультеті економічних наук, де отримала спеціальність фахівець економічної теорії та диплом з відзнакою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Андрій Богдан

У 2011-му Ковалів отримала ступінь магістра управління суспільним розвитком в Академії держуправління при президенті.

У минулому Юлія Ковалів була першим заступником міністра економрозвитку і торгівлі, а також займала посаду члена нацкомісії з держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Також свого часу вона була призначена головою наглядової ради Нафтогазу.

Нагадаємо, раніше Богдан під час закритої зустрічі поставив на місце слуг народу

Як повідомляв портал "Знай.ua", жінки мають шанс піти на заслужений відпочинок раніше, деталі

Також "Знай.ua" писав, що керівник Офісу президента Андрій Богдан розлютувався