У понеділок, 23 вересня, Київський апеляційний суд скасував ухвалу Баришівського районного суду Київської області про відсторонення заступника голови Національного банку Катерини Рожкової.

Суд скасував відсторонення Катерини Рожкової з посади заступника голови Нацбанку. Про це повідомила прес-служба НБУ.

"Ми вітаємо рішення Київського апеляційного суду, адже воно повністю відповідає законодавству України. В своїй апеляційній скарзі ми вказали на грубі порушення норм процесуального і матеріального права, які допустив суд першої інстанції, прийнявши своє рішення", - цитує прес-служба начальника управління претензійно-позовної роботи юридичного департаменту НБУ Віктора Григорчука.

У НБУ зазначили, що апеляційний суд виніс окрему ухвалу щодо судді Баришівського райсуду Костянтина Коваленка. Про те, які порушення НБУ їм були порушені повідомив суд і Національне антикорупційне бюро.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У НБУ також нагадали, що екс-депутати Верховної Ради Ігор Луценко та Олександр Дубилин також робили спроби у судовому порядку обмежити Рожкову від виконання посадових повноважень.

Нагадаємо, результат роботи Гонтарєвої розбив надії українців, Кармазін розповів правду.

Як повідомляв Знай. ua, в НБУ терміново звернулися до українців з-за Приватбанку.

Також Знай. ua писав, що НАБУ обыскало шикарний маєток "чорного лісника" з Харкова.