Слідчі ДБР перевірять інформацію про те, чи був причетний екс-спікер Верховної Ради Андрій Парубій до "організації масових заворушень" в Одесі 2 травні 2014 року.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти екс-голови Верховної Ради і депутата від "Євросолідарності" Андрія Парубія. Про це повідомив сам політик на своїй сторінці у Facebook.

У документі сказано, що співробітники ГБР проводять розслідування щодо можливого "створення і координації" Парубієм "збройних громадських формувань з метою здійснення масових заворушень", які призвели до загибелі людей.

Екс-заступник голови АП Януковича Андрій Портнов написав в Facebook, що це він подав у ГБР заяву, після якого бюро відкрило справу.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Одиозный Парубий возмутился у себя на странице, что против него начато уголовное производство по событиям массовой казни...

Geplaatst door Andriy Portnov op Maandag 23 september 2019

Нагадаємо, на початку вересня ДБР відкрило кримінальне провадження проти Парубія.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом можливого перешкоджання колишнім спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм здійсненню виборчого права.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко вп'яте не з'явився на допит у ДБР

Також Знай.ua писав, Порошенко встиг відкрити кав'ярню, поки бігав від допитів.