Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом можливого перешкоджання колишнім спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм здійсненню виборчого права.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це сказано у відповіді ДБР на офіційний запит "Українських новин".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Справа порушена за ч. 4 ст. 157 КК (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача).

Кримінальне провадження було відкрито 20 серпня за рішенням Шевченківського районного суду.

Раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Держбюро розслідувань відкрити кримінальне провадження за фактом можливого перешкоджання спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм здійсненню виборчого права.

Нагадаємо, СБУ та ДБР увірвалися в Раду і перелякали Парубія.

Як повідомляв Знай. ua, ДБР захистило репутацію Зеленського від шахраїв.

Також Знай. ua писав, що Парубій б'є тривогу, в Раді пролунали обшуки.