Спікер українського парламенту Андрій Парубій назвав нацистського диктатора Адольфа Гітлера найбільшим практиком в питанні прямої демократії.

Таку гучні заяву він зробив у ефірі одного із телеканалів.

"Я сам величезний прихильник прямої демократії. ... До речі, скажу вам, що найбільшим людиною, який практикував пряму демократію, був Адольф Алоїзович у 30-х роках", - заявив він. Парубій також зазначив, що вивчав пряму демократію "на науковому рівні", а потім звернувся до аудиторії "не забувати внесок фюрера в розвиток демократії".

Парубій також зазначив, що вивчав пряму демократію "на науковому рівні", а потім звернувся до аудиторії із закликом "не забувати внесок фюрера в розвиток демократії".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще


Така радикальна заява звучить серед українських політиків не вперше. У квітні депутат зі Львова Мар'яна Батюк привітала Адольфа Гітлера з днем народження, опублікувавши відповідний пост в соцмережах. У травні український консул в Гамбурзі Василь Марушінец представив власну версію прапора країни зі свастикою, назвавши при цьому фашизм "почесною справою".


Нагадаємо, спікер українського парламенту Андрій Парубій вже підписав закон про Антикорупційний суд.
Підписання відбулося під час брифінгу в рамках Міжпарламентської асамблеї "Україна-Грузія-Молдова". Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Верховної Ради в Twitter.



Як повідомляв раніше Знай.ua, український народ вважає, що в парламенті сидить група противників нашої країни на чолі з ворогом №1 – Андрієм Парубієм. І, по правді кажучи, в українців є і політичні, і особисті причини для рекордно негативного ставлення до Верховної Ради і Парубія.


Про це у своєму блозі пише юрист Олексій Рожнов.

"Якщо говорити про політичні причини, то Верховна Рада під керівництвом Парубія прийняла найбільш антисоціальні закони в історії України - у першу чергу, йдеться про закони про освіту і про так званої медичної реформи", - пояснює експерт.


Також Знай.ua писав про те, що спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що перед відходом на канікули народні депутати повинні розглянути один першочергове питання.