Новообраний прем'єр-міністр України Олексій Гончарук запустив відеоблог під назвою "Чашка прем'єра". Свій перший випуск він опублікував на власній Facebook-сторінці.

Як відзначає чиновник, основна мета цього блогу - це давати оперативну відповідь на всі незрозумілі і складні запитання.

"Відкритість влади - те, чого завжди не вистачало в Україні. Це не означає, що Чашка Прем'єра буде замінювати спілкування з журналістами. В моєму графіку є також час і для медіа. Тим більше, що брифінги після засідань Уряду для ЗМІ щосереди вже стають нашою доброю новою традицією!" – йдеться у відео.

В своєму відеоблозі Гончарук розповів про початок підготовки до опалювального сезону, прокоментував прийняття закону про касові апарати. Також чиновник поділився інформацією про запуск сайту career.gov.ua, на якому розміщуватимуться вакансії на роботу, і анонсував звільнення корупціонерів і неефективних чиновників.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами прем’єр-міністра, з’являтиметься відео кожного тижня, а саме в неділю.

“Щонеділі я записуватиму невелике відео, де розповідатиму про все, що сталося за тиждень. І бонус - відповідатиму на ваші коментарі у мене на сторінках", - йдеться в повідомленні.

#ЧашкаПремєра

Друзі, поки ще маю годинку до кінця цього складного та насиченого тижня, хочу показати свій перший в житті влог #Чашка Прем‘єра. Знаю, що пізно, але прем‘єрський графік інколи вносить корективи навіть і в фейсбучні алгоритми:) Щонеділі я буду записувати невелички відео, де буду розказувати про все, що відбулось за тиждень. І бонус — буду відповідати на ваші коментарі у мене на сторінках. Тож — пілотний випуск Чашки Прем‘єра. Далі буде🚀 P.S. Залишаю посилання на свої сторінки: twitter.com/PMHoncharuk Intagram.com/pm_honcharuk P.S. Основна мета цього блогу — давати оперативну відповідь на всі незрозумілі та складні питання. Відкритість виконавчої влади — те, чого завжди бракувало в Україні. Це не значить, що Чашка Прем'єра буде замінювати спілкування з журналістами. В моєму графіку є так само час і на медіа. Тим паче, що брифінги після засідань Уряду для ЗМІ щосереди вже стають нашою доброю новою традицією! Працюємо! #УрядТехнократів

Geplaatst door Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України op Zondag 22 september 2019

Нагадаємо, найсильніший нардеп від "Слуги народу" спав на засіданні Верховної Ради.

Як повідомляв Знай.uа, 15 років за репост, 2 місяці за "теракт": "підривник" київського мосту почув рішення суду.

Знай.uа писав, Зеленський підписав головний закон "евробляхам": врятовано, але ненадовго.