Відомий український політичний експерт та журналіст Юрій Романенко розвіяв "магію перемог" Володимира Зеленського. Він впевнений, що модель перших перемог починає давати тріщину.

"Заліт Зеленського з НАБУ один з перших дзвіночків, що бліцкриг як модель перших перемог починає давати тріщину. Команда Зеленського за звичкою жене контент в надії, що це магія перемог буде далі працювати. Це як у 2005-2006 році при першому зручному випадку всі ставили намети на Майдані і виводили людей. За бабло. Пам'ятаєте? Тільки нічого не працювало", - повідомив Романенко.

За словами Романенка, Зеленському не потрібно агітувати українців, щоб ті когось здавали і дзвонили в НАБУ з приводу корупції. Президенту варто питання такого штибу вирішувати на своєму рівні. Оскільки НАБУ займається лише корупцією високопоставлених чиновників, відтак дзвінки пересічних українців їм просто до лампочки.

"Замість того, щоб Зеленський сам особисто звернувся до НАБУ і та вжарила Кличко за випарувався Микитася, який розібрав Шулявський шляхопровід і нічого не будується вже кілька місяців, населенню пропонують дзвонити в НАБУ з приводу корупції, хоча НАБУ займається тільки корупцією високопоставлених чиновників. Тобто дзвінки населення взагалі до лампочки у 99% випадків, оскільки потрібно дзвонити в інші місця. Тому Зеленський конкретно дав у штангу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що на малий і середній бізнес звалили непідйомні податки.

Як повідомляв портал Знай.ua, яке покарання готує слуга народу роздутим бюрократам.

Також портал Знай.ua писав, хто увійшов у другу сотню партії "Слуга народу" Зеленського.