23 вересня президент України Володимир Зеленський прилетів з робочим візитом у США. Він візьме участь в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН. Про візит повідомила прес-служба Офісу президента України.

Одразу з літака український лідер вирушив на зустріч з діаспорою. Момент коли подружжя Зеленських сходило з літака, був знятий на камеру та опублікуваний Прес-службою ОП, - пише видання Хвиля.

Олена Зеленська вразила зовнішнім виглядом в США

На світлині видно як президент з дружиною Оленою Зеленською спускаються по трапу, тримаючись за руки. В результаті вийшло дуже миле сімейне фото, на якому пара привітно усміхається одне одному.

Для поїздки в США перша леді обрала костюм бежевого кольору, який доповнила витонченою хусткою. Опублікована в мережі фотографія викликала шквал емоцій та позитивних коментарів. Користувачі залишають компліменти для Олени Зеленської, яка зачарувала їх своїм образом.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Володимир Зеленський зустрівся з діаспорою в США

Надалі заплановане десятиденне перебування Зеленських в США. Президент Зеленський виступить під час дебатів на сесії Генасамблеї ООН, пізніше візьме участь в саміті з Цілей сталого розвитку. Український президент має зустрітися із багатьма світовими лідерами, в тому числі з Дональдом Трампом.

Нагадаємо, раніше Зеленський планує обговорити з Трампом питання українсько-американської взаємодії

Як повідомляв портал "Знай.ua", відбулася перша зустріч Президента України з діаспорою у США

Також "Знай.ua" писав, що з Януковича зняли санкції, подробиці рішення Європейського суду