Керівник "Укравтодору" Славомир Новак повідомив про свою відставку. Таке рішення останній поляк в українському уряді прийняв у зв'язку з завершенням 3-річної каденції на цій посаді. Про це передає Telegram-канал Klymenko Time.

"У нього є якісь "нові пропозиції" і "особисті плани". За фактом Новак просто зіграв на випередження", - упевнені журналісти.

Виявилося, що буквально нещодавно новий міністр інфраструктури Владислав Криклій вказав на двері Новаку.

Славомир Новак

"За три роки непростої, але важливої роботи я отримав велике задоволення від тих результатів, яких вдалося досягти в Україні", - сказав голова "Укравтодору" на прощання.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто відзначити, що в минулому році Новак заробив 238 тис злотих (1,5 млн гривень).

"Будучи міністром інфраструктури у Польщі він заробляв майже на третину менше. Але Україна - не Польща, могли собі дозволити оплатити Новаку красиве життя", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, соратник Авакова, голова Нацполіції Сергій Князєв заявив, що залишає свою посаду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Князєв назвав нового главу поліції Запорізької області.

Також портал Знай.uа писав, що в Нацполіції зміниться керівний склад.