На 74-й сесії Генасамблеї ООН журналіст Євген Попов з кремлівського пропагандистського каналу "Росія-1" поспілкувався з головою Офісу президента України Андрієм Богданом. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

"На полях Генасамблеї ООН голову Офісу президента Андрія Богдана, схоже, зловив російський журналіст Євген Попов з "Росія-1" (ведучий ток-шоу "60 хвилин"). На нашій пам'яті це перша розмова Богдана з російськими журналістами. Обіцяють показати "повноцінне інтерв'ю", - йдеться у публікації.

Варто відзначити, що це перший подібний випадок, коли глава Офісу Володимира Зеленського дає коментар російському ЗМІ.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою прилетіли в США, де зараз проходить 74-а сесія Генасамблеї ООН. Перша леді показала в мережі миле фото з чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.uа, в рамках 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН Дональд Трамп і президент Польщі Анджей Дуда підписали угоду про військове співробітництво.

Також портал Знай.uа писав, що десять членів делегації РФ, в тому числі член Ради Федерації Костянтин Косачов, не отримали американські візи.