Голова Державного бюро розслідування Роман Труба повідомив про те, що екс-нардепу оголошено про підозру кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Про це Труба написав у своєму телеграм-каналі

"Пам'ятаєте історію, як в липні цього року народний обранець увірвався на засідання селищної ради на Чернігівщині. Тоді ДБР зареєструвало виробництво за фактом хуліганських дій", пише він.

Швидше за все, глава ДБР має на увазі Максима Микитася, який у липні увірвався на засідання селищної ради у Любечі Чернігівської області. Очевидцю вдалося зняти на відео, як екс-нардеп у грубій формі спілкується в місцевих політиком і погрожує йому. У якийсь момент Микитась розбив телефон свого опонента, жбурнувши його у стіну.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України Микитасю загрожує штраф у розмірі 8500 – 17 тисяч гривень. Крім того, його можуть заарештувати на півроку.

Нагадаємо, у справі про вбивство Кирила Тлявова копами несподіваний поворот.

Раніше Знай.ua повідомляв, ДБР після Гонтарєвої нагрянуло з обшуками в Укроборонпром.

Також Знай.ua писав, директор ДБР терміново звернувся до Порошенка.