Під час виступу на 74-й сесії Генасамблеї ООН президент Франції Еммануель Макрон відзначив прогрес щодо ситуації в Україні.

Також він заявив, що зустріч у "нормандському форматі" може пройти через кілька тижнів. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

"За його оцінкою проведення зустрічі в "нормандському форматі" може відбутися вже в найближчі тижні. Треба нагадати тут, що і Зеленський на зустрічі з українською діаспорою говорив про підготовку "нормандської зустрічі" на жовтень", - зазначається в публікації.

президент Франції Еммануель Макрон

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою прилетіли в США, де зараз проходить 74-а сесія Генасамблеї ООН. Перша леді показала в мережі зворушливе фото з чоловіком, на якому вони позують на трапі літака.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в рамках 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН Дональд Трамп і президент Польщі Анджей Дуда урочисто підписали угоду про військове співробітництво.

Також портал Знай.uа писав, що десять членів делегації Російської Федерації, в тому числі член Ради Федерації Костянтин Косачов, не отримали американські візи.