Офіційний сайт президента України повідомив про зустріч Володимира Зеленського з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Зараз глава держави перебуває з офіційним візитом в США. В Ньо-Йорку 23 вересня стартувала 74-та сесія Генеральної Асамблеї ООН.

Зустріч українського президента та канцлера Німеччини пройшла 24 вересня в рамках сесії Генасамблеї ООН. Обидва політики прибули в США для участі в сесії.

Офіційний візит Володимира Зеленського в США

В ході розмови з Володимиром Зеленським Ангела Меркель підкреслила важливість ретельної підготовки майбутньої зустрічі в Нормандські форматі, оскільки розраховує на досягнення дієвих результатів.

"Федеральний канцлер Німеччини наголосила на незмінності підтримки з боку ФРН зусиль України, спрямованих на встановлення миру на сході країни", - заявили в Офісі Президента. Офіс Президента

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Офіційний візит Володимира Зеленського в США

Володимир Зеленський наголосив на тому, що Україна буде й надалі послідовно виконувати свої зобов’язання задля врегулювання протистоянь на Донбасі мирним шляхом. Президент підкреслив, що з цією метою буде використовувати політико-дипломатичні механізми.

Лідери обидвох країн також говорили про підготовку до зустрічі лідерів країн Нормандської четвірки та узгодили наступні кроки для врегулювання конфлікту на сході України.

Нагадаємо, раніше Зеленський обговорить з Трампом питання українсько-американської взаємодії

Як повідомляв портал "Знай.ua", відбулася перша зустріч Президента України з діаспорою у США

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська вразила новим стилем у США