Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер розповів українцям про "чудеса світової економіки". Відповідний пост з'явився в Facebook.

Він розповів про трьох економічних чудеса світу: китайською, польською та сінгапурському. Однак поки що в цьому списку немає.

Шнайдер зазначив, що Китай почав своє стрімке розвиток з 1978 року. Вже до 2019 йому вдалося з убогої і голодної країни перетворитися в одну з найсильніших держав на планеті.

" Польське економічне Диво. З 1989 року на той час найбідніша країна пішла по шляху кардинальних Реформ. І в 2019 році є одним з найбільш успішних і розвинених держав всієї Європи", - продовжує Шнайдер.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також він розповів про "Сінгапурському економічне диво". Так, ще у 1965 році Сінгапур був депресивним містом-державою, а в 2019 вже став світовим фінансовим центром і одним з найбільш розвинутих держав на Землі.

Шнайдер пояснив, що даний список можна довго продовжувати, ось тільки України у ньому поки що немає.

" За 28 років незалежності, з самої перспективної країни Європи, ми перетворилися в державу... четвертого Світу. Ну, а зараз, у нас дійсно з'явився реальний Шанс. А як ви вважаєте, друзі, чи вийде у цих хлопців, зробити наше, Українське економічне Диво?", - резюмував блогер.

"Чудеса мировой Экономики". – Китайское экономическое Чудо. С 1978 года Китай начал стремительно Развиваться. И из...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 25 september 2019

Нагадаємо, в мережі показали "любителям шоколаду" відродження автопрому.

Як повідомляв Знай. ua, Шнайдер показав, як арештантів утримують в нелюдських умовах.

Також Знай. ua писав, що помічник для Зеленського і новий міністр юстиції, українцям розповіли все.