Адміністрація президента США Дональда Трампа помилково відправила Офісу демократів службовий документ, у якому перераховувалися тези про те, як реагувати на скандальний дзвінок американського лідера Дональда Трампа українському колезі Володимиру Зеленському.

Про це повідомляє The Guardian.

Це сталося незабаром після публікації стенограми розмови президентів.

"Адміністрація (Трампа – ред.), схоже, випадково відправила свої тези щодо того, як говорити про скандал, в Будинок демократів", - зазначили у виданні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У тезах політичних союзників Трампа закликали стверджувати, що в розмові не йшлося просто про надання якихось послуг. Після усвідомлення своєї помилки Білий дім спробував відкликати електронний лист, але було пізно. Інформація швидко просочилася в ЗМІ та соціальні мережі.

Зазначимо, що нещодавно Трамп та Зеленський провели телефонну розмову. Опоненти Трампа на президентських виборах заявили, що він тисне на президента України, аби почалася справа проти Байдена - головного конкурента Трампа на виборах президента. Білий дім опублікував стенограму розмови, після чого у США почалася процедура імпічменту Трампа.

Нагадаємо, Зеленський ловитиме Трампа на виході? Українського президента нема у списку ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський виступив на сесії Генасамблеї ООН: президент назвав головну мету України.

Також Знай.ua писав, Зеленський у США дав переконливу відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа".