Громадяни України зможуть отримати доступ до державних кадастрів.

Відповідне доручення уряду віддав український прем'єр-міністр Олексій Гончарук, передає РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Кабінету міністрів.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Для розробки таких кадастрів вже було виділено урядом десятки мільйонів доларів. Поки, за даними Кабміну, вони не функціонують належним чином.

Український прем'єр віддав доручення почати розробку єдиної інтегрованої системи державних кадастрів. Незабаром усі громадяни зможуть мати вільний доступ до інформації про природні ресурси України.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Нагадаємо, що місія МВФ поїде з України після двотижневої роботи в Києві, при цьому без підстав рекомендувати раді директорів МВФ укласти з Україною нову програму кредитування.

Місія Міжнародного валютного фонду прибула в Україну 11 вересня. У перший же день міністр Олексій Гончарук заявив, що метою переговорів є отримання рекомендації ради директорів МВФ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україна повністю розрахувалася з МВФ.

Також портал Знай.uа писав, що опалювальний сезон 2019 знищить останні надії українців.