Перша леді України Олена Зеленська підтримала чоловіка своєю присутністю і теплими словами під час його виступу на 74-й сесії Генасамблеї ОНН у Нью-Йорку. Крім того, вона встигла продемонструвати чудовий смак у виборі одягу.

Так, дружина президента опублікувала зворушливий пост-підтримку в своєму Instagram, прикріпивши до нього фотографії з його виступу.

"Сьогодні Володимир вперше виступав на сесії Генасамблеї ООН. Завершення війни, повернення всіх окупованих українських територій і панування миру – саме таким він бачить своє головне завдання. "Немає чужої війни", - наголосив Володимир. І Україна потребує світової підтримки. @zelenskiy_official, підтримую і пишаюся!", - написала Олена.

Варто відзначити, що для такої важливої події перша леді одягла білосніжну сукню довжини міді і чорний піджак, який доповнила вишуканою золотою брошкою у вигляді квітки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також по другому знімку можна помітити, що Олена сиділа під час виступу Володимира поруч із головою Офісу президента Андрієм Богданом.

Українці були у захваті від елегантного образу Зеленської і обсипали її компліментами в коментарях.

"Неймовірна жінка", "Захоплююся нашою першою леді", "Найкрасивіша перша леді", "Ви чудово виглядаєте", - прокоментували фото користувачі соцмережі.

Нагадаємо, що в мережу потрапили ексклюзивні фото 15-річної доньки Володимира Зеленського Олександри.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська затьмарила Меланію Трамп на щорічному обіді перших леді в ООН.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська зворушила українців ніжним фото з президентом.