Повістку на допит в ДБР отримала екс-нардепка Верховної Ради 8 скликання, колишня соратниця Петра Порошенка, яка при ньому займала посаду першого заступника голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, Ольга Червакова.

Схоже, що ці "три веселі букви" – ДБР – скоро будуть снитися в кошмарах всім чиновникам старої влади. Колишніх нардепів викликають на допити в Державне бюро розслідувань не залежно від віку і статі – просто за алфавітом.

Та, наразі, не всі екс-нардепи сприймають похід в ДБР негативно. Так, колишній народний депутат від Блоку Петра Порошенко Ольга Червакова досить весело повідомила про свій похід в Державне бюро розслідувань.

Колишня нардепка опублікувала на своїй сторінці в Facebook відповідне фото, на якому вона стоїть біля входу в ДБР, тримаючи в руках повістку на допит.

"Повістка на допит - дуже корисна річ. Нею можна накрити голову, коли йде дощ, а парасольки нема. Ну ось і я пішла на ці три веселі літери ))", - підписала фото Червакова.


У коментарі до посту Червакова написала, що допит стосується узурпації влади парламентською коаліцією ВР 8-го скликання. Вона додала, що колишніх нардепів викликають за алфавітом, адже наступним за нею на допит запросили Олександра Черненко.

Повістка на допит - дуже корисна річ. Нею можна накрити голову, коли йде дощ, а парасольки нема. Ну ось і я пішла на ці три веселі літери )) #ДБР #в_тренде_ваще

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Olga Chervakova op Donderdag 26 september 2019

Нагадаємо, ДБР після Гонтарєвої нагрянуло з обшуками до Укроборонпрому

Як повідомляв портал Знай.ua, ДБР зробило термінову заяву щодо "мальдівської" справи Порошенка

Також Знай.ua писав, ДБР розслідує службову недбалість при затриманні екс-дружини Князєва.