Президент України Володимир Зеленський зустрівся з американським президентом Дональдом Трампом. Відбулася знакова зустріч 25 вересня в Нью-Йорку, де й довелося лідеру української держави пройти “випробування” Трампа.

Відзначимо, що 45-й президент США славиться своїм міцним та дивним рукостисканням, яке відчули на собі вже чимало світових лідерів. І Зеленському також довелося пройти через так зване "випробування". І слід зауважити, зроби він це гідно та не осоромився на ввесь світ.

Нагадаємо, Зеленський ловитиме Трампа на виході? Президент України не увійшов до списку виступаючих в головному залі Генеральної асамблеї ООН, хоча в президентському плані такий пункт значився.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський виступив на сесії Генасамблеї ООН: президент назвав головну мету України.

Також Знай.ua писав, Зеленський у США дав переконливу відсіч пропагандистам. Президент України Володимир Зеленський під час офіційного візиту в США не став відповідати на питання кремлівських пропагандистів.