Російський президент Володимир Путін використовує спеціальне пристосування для ведення телефонних розмов. Лідер РФ користується особливим, секретним мобільником.

Цю інформацію повідомляє джерело з Кремля.

За його словами, загадковий гаджет Володимир Володимирович використовує для спілкування поза стінами свого кабінету. Джерело зазначає, що таємний мобільник президента Росії відрізняється від звичайного більшою товщиною і особливим захистом - аж до сигналу і прослуховування.

Володимир Путін

"Ймовірність того, що офіційну розмову глав двох держав буде перехоплено, — нульова", – передає слова кремлівського інсайдера "Московський комсомолець".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Джерело також уточнило, що ідеально вдалося замаскувати сигнал завдяки секретним розробкам. Навіть при його затриманні ніякі дані кіберзлочинці отримати не зможуть, хіба що через рік. І то, якщо вдасться розшифрувати.

Володимир Путін

Нагадаємо, Трамп підказав Зеленському, як приборкати Путіна і зупинити війну.

Як повідомляв Знай.ua, представник Зеленського Юлія Мендель поділилася емоційним відео з США.

Також Знай.ua писав, що Зеленський висловився про стенограму розмови з Трампом.