Господаря Кремля Володимира Путіна в інтернет-мережі підняли на сміх через дивовижний зовнішній вигляд. Користувачі аж качаються від сміху, коментуючи знімок.

Нову фотографія президента Росії зробили під час військових навчань в Оренбурзькій області. Разом з президентом Киргизії він стоїть разом з "юнармейцами" після проведення показових виступів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український блогер і політолог Олексій Голубуцький.

Путін вчора з президентом Киргизії після навчань на Оренбуржчині сфотографувались з "юнармійцями". Діже рідкісна...

Geplaatst door Олексій Петрович Голобуцький op Zaterdag 21 september 2019

"Путін вчора з президентом Киргизії після навчань на Оренбуржчині сфотографувались з "юнармійцями". Діже рідкісна фоточка: Путін в беретику. "Як прибили, так і тримається". Вигляд має дійсно дурнуватий - мабуть, тому і фото практично нереально знайти в інтернеті. Але я знайшов!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На знімку глава РФ стоїть в камуфляжній куртці, надягнутїй поверх на костюм і в червоному береті, який дуже дивно виглядає на Путіну.

Користувачі регочуть від сміху і активно коментують знімок, бо ж в беретику Путін справді схожий на Вєрку Сердючку. Колись, як підмітив один із користувачів, вони такий беретик теж носила.

"Рідкісна моральна в фізична потвора !", "На Сердючку схожий, вона колись теж в береті була🤣", "Киргизська версія Путіна)))", "О Боже, придуркуватий клоун", "И не только беретик прибили, а и галстук. И под курточку надевает и под ватничек", - знущаються користувачі.

Як повідомлялося раніше, в інтернет-мережі підняли на сміх президента Росії Володимира Путіна, який одягнув задовгі штани і виглядав у них, як коник-стрибунець.

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо до клубу".

Як повідомляв Знай.ua нікчемний пам'ятник Захарченку у "ДНР" насмішив мережу: "Спотворюватиме нещасне місто".

Знай.ua писав, Путіна жорстко підставив його ж "нахлібник".