До виборів мера Києва лишається не так багато часу. Яка ж доля чекає столицю і чи вплинуть політичні події загального значення на ситуацію? Що криється за скандалом із Дональдом Трампом та перемовинами Зеленського?

Відповіді на ці та інші питання у прямому ефірі спробував відшукати відомий телеведучий, бізнесмен, політичний експерт Андрій Пальчевський.

Щодо Кличка, експерт констатував сумний факт - не вдалося чемпіону стати гідним мером, про що Пальчевський особисто, шкодує - українці таки сподівалися на протилежне.

"У нього дійсно є проблема. Так зване "вікно уваги" - у нього 5 хвилин", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На питання, чи справді Кличко не може довго дивитися у камеру, як про нього говорять, Пальчевський віджартувався цілком у своєму стилі:

"Ви яку камеру маєте на увазі, тюремну чи...".

Коли ведучий побачив свої рейтинги (на той час він ще був на другій позиції і конкурував із чинним мером), йому практично одразу почали телефонувати політики із різноманітними пропозиціями.

Причина того, що у Кличка не все вийшло з Києвом, точніше його управлінням, на думку Пальчевського проста: якщо низький рівень довіри, то автоматично зростає айнтирейтинг. Подекуди це помітно по ситуаціям із будівництвами, котрі переважно не завершені. Не кажучи вже про масштабні проекти, такі як метро.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

"У Кличка, щоправда, висока впізнаваність, здається, навіть краща, ніж була у Зеленського. Всі кажуть: кияни обирають між легендами і "технарями". Для мене ж легенда Києва - це "Льоня Космос". Уявити собі, що обрали цю людину, явно у наркотичній залежності....тим не менш, його вибрали", - підсумував Пальчевський.

Але не все так погано із боксом, вважає Пальчевський. Інший спорстмен навпаки, вразив його з хорошого боку. Це Олександр Усик. Він відправив ведучому свої вірші і той відверто здивувався - як людина, котрій (чого гріха таїти) сотні разів били у голову, пише таку захоплюючу лірику.

Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі
Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі

Чи є шанс на краще майбутнє, покаже час. Але експерт закликає дивитися на все з позиції оптимізму, але при цьому не втрачати пильності.

Нагадаємо, з'явився оновлений рейтинг кандидатів на виборах мера Києва.

Як повідомляв Знай.ua, Пальчевський розкрив козирі Зеленського у США.

Також Знай.ua писав, що Пальчевський прокоментував кандидатуру Кошового з Квартал 95 на пост мера столиці.