У квітні 2020 року пройдуть місцеві вибори в Україні. Однак у Києві вибори можуть пройти вже у грудні. Поки існує багато моментів щодо перспектив партій, які можуть зайти, до Київради та за місцевим районним радам теж. Однак ситуація щодо кандидатів у мери склалася цікавою.

Про це пише видання censor.net.ua.

Згідно із соціологічними опитуваннями чинного мера Києва Віталія Кличка готові підтримати 46,1% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями. 24,2% респондентів підтримують Андрія Пальчевського; 12,9% - підтримують Миколу Томенка; 5,4% - підтримують Олександра Ткаченка; 4,3% - підтримують Сергія Гусовського; 3,9% - підтримують Борислава Березу і 2,3% - підтримують Андрія Холодова.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Рейтинг інших кандидатів - менше 2%. Судячи з цих даних, партія "Слуга народу" може не поставити на чолі Києва свого кандидата, адже у них немає такої людини, у якої був би високий рейтинг.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Загалом, цікавий сценарій вимальовується. "Слузі народу" поки розраховувати немає на що, у другому турі зустрічається чинний міський голова і, судячи з рейтингу, Андрій Пальчевський. І тут багато що вирішить кількість протестного електорату", - пише видання.

Нагадаємо, працюють під прикриттям: у Міноборони терміново попередили про секретне лігво бойовиків, чого треба остерігатися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", юрист Семен Ханін відкрив українцям очі на те, що накоїла Гонтарєва: "Народ не забуде ніколи".

Також "Знай.ua" писав, що Данилюк різко відреагував на звільнення Цемаха: "Це тварюка".