Нещодавно колишня очільниця НБУ Валерія Гонтарєва заявила, що можливо попросить політичного притулку у Великобританії через те, що побоюється за своє життя в Україні. Також вона пожалілася, що експрезидент України Петро Порошенко не зателефонував їй після пожежі у її маєтку. Однак Гонтарєва "жаліється на країну, у якій заробила свої мільйонні статки".

Про це розповів директор юридичної компанії "Амбер" Семен Ханін у передачі "Сніданок юриста" на YouTube.

Семен Ханін пригадав нещодавнє інтерв'ю Гонтарєвої, де вона розповіла, що думає про Україну.

"Перед нами постає втомлена людина, яка витирає ноги об свою країну, називаючи її "фашистською" країною. Країною, в яку страшно повертатися й з якою страшно вести справу, країною, яку вона більше не любить. І це каже людина, яка весь свій мільйонний, якщо не мільярдний статок заробила в Україні", - сказав юрист.

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Експерт зазначив, що колишня керівниця НБУ розповідає людям не всю правду, а лише її частину, що ще гірше, ніж брехня.

"Вас, Валерія Гонтарєва, народ Україні не забуде ніколи. Ті збитки, які ви нанесли своїй рідній кращі, буде ще довго раною на тілі України. Ваше право любити чи не любити свою батьківщину. Ми ж громадяни України залишаємося тут. Будемо жити в Україні, любити Україну й лікувати ті збитки, які ви нанесли", - додав Ханін.

Зазначимо, що Валерія Гонтарєва розповіла подробиці інциденту, коли згорів її маєток. Раніше вона також звинувачувала українського олігарха Ігоря Коломойського у переслідуваннях. Він же у свою чергу доволі жорстко відповів на такі закиди.

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня невідомі спалили маєток Гонтарєвої під Києвом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський взяв справу про підпал маєтку Гонтарєвої під свій контроль.

Також Знай.ua писав, сваху Гонтаревої підловили на "дорослих розвагах" одразу після пожежі: фото.