Білий дім вирішив опублікувати розшифровку розмов Дональда Трампа та Володимира Путіна, аби уникнути будь-яких звинувачень. Про це телеканалу CNN повідомили джерела.

Раніше Білий дім обмежував доступ до записів телефонних розмов президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним і наслідним принцом Саудівської Аравії Мухаммедом бен Сальманом.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Раніше анонімний інформатор повідомив у скарзі керівництву Національної розвідки повідомив, що Трамп чинив тиск в розмові на президента України Володимира Зеленського, вимагаючи розслідувати діяльність на Україні сина головного опонента Трампа від демократів Джо Байдена – Хантера Байдена.

"Спроби приховати інформацію про дискусіях Трампа з принцом Мухаммедом і Путіним ще раз ілюструють екстраординарні зусилля помічниками Трампа для суворого обмеження числа людей, що мають доступ до його бесід з іноземними лідерами", – зазначає телеканал.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Білий дім, як стверджував інформатор, намагався обмежити доступ до записів і розшифровок цього та іншої розмов, перенісши їх у секретну комп'ютерну мережу, не призначену для цих цілей.

Дональд Трамп, президент США
Дональд Трамп, президент США

Варто зазначити, що разом з тим, Білий дім опублікував розшифровку розмови Трампа і Зеленського.

У вересні в ЗМІ оприлюднили інформацію, що Трамп міг тиснути на українського президента під час телефонної бесіди 25 липня. Про це співробітник американської розвідки повідомив в офіційній скарзі на ім'я керівництва.

Нагадаємо, раніше адвокат Трампа відмовився від виступу через Путіна, більше ніяких зустрічей: "Найкраща риса сміливості".

Також Знай.uа писав, що Трамп висловив величезне захоплення Зеленським, наш гарант його підкорив: "Ідеально".