Президент США Дональд Трамп заявив, що вважає розмову з президентом України Володимиром Зеленським "ідеальною". Відповідну заяву він зробив у своєму профілі в Twitter.

"Це була ідеальна розмова з президентом України!" - написав Трамп.

Крім того, Трамп несхвально висловився у бік члена Палати представників від Демократичної партії Адама Шиффа. Шифф став один з ініціаторів імпічменту Трампа, який, на його думку, тиснув на Володимира Зеленського під час розмови 25 липня. Президент США вважає політика "хворим" і думає, що йому варто "піти у відставку".

"Член палати представників Адам Шифф повністю вигадав моя розмова з президентом України і зачитав її Конгресу і мільйонам. Він повинен піти у відставку і в його відношенні має бути проведено розслідування. Він надходить так протягом двох років. Він хвора людина!", - написав президент США.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як відомо, днями була опублікована стенограма телефоного дзвінка Зеленського та Трампа. У ньому американський лідер просить нашого гаранта посприяти розслідуванню проти сина Байдена, але явного тиску помічено не було.

Нагадаємо, після візиту Зеленського спливли невиконані обіцянки США в Україні.

Раніше Знай.ua повідомляв, переговори Зеленського з Трампом пояснили у дрібницях.

Також Знай.ua писав, у скільки обійшлися вбрання Олени Зеленської для поїздки в США.