Президент України Володимир Зеленський звільнив колишнього першого заступника глави Служби безпеки України Павла Демчину з військової служби в запас.

Про це йдеться в указі глави держави №719/2019, який вже опубліковано на сайті президента.

"Звільнити генерал-полковника Демчину Павла Володимировича з військової служби в запас Служби безпеки України у зв'язку з проведенням організаційних заходів з правом носіння військової форми одягу", - йдеться в тексті указу, який датований 28 вересням.

Зазначимо, що Павло Демчина - український військовик, генерал-полковник запасу. У березні 2017 року він став фігурантом скандалу щодо невідповідності задекларованого ним майна та доходів умовам реального життя. Деякі ЗМІ інформували, що, згідно з декларацією за 2015 рік, Демчина проживає у відомчому гуртожитку СБУ, не має власного житла, автомобіля чи заощаджень. При цьому його цивільна дружина, яка є матір’ю трьох його дітей, є власницею елітних автомобілів та мешкає у розкішному заміському маєтку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, у Путіна відповіли на звинувачення про причетність до скандалу в США: Лавров звинуватив спікера.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський поставив Зеленському питання, яке хвилює мільйони українців: "Знущалися з нас 30 років".

Також Знай.ua писав, "Нам потрібно підтримати Зеленського. Йому важко тримати удар": Тимошенко розповіла про імпічмент.