Володимир Зеленський, президент України, прийняв указ, який заснував Фонд президента щодо підтримки освіти, науки і спорту. Указ №718 від 28 вересня вже опублікований на Сайті президента і вступив в дію.

Зеленський за допомогою цього документа вніс зміни в указ президента від 6 листопада 2018 року №357 "Про Фонд Президента України щодо підтримки освітніх і наукових програм для молоді".

Фонд президента буде працювати за такими напрямками:

  • продовження навчання молоді за програмами підготовки магістрів, докторів філософії і докторів наук у провідних вітчизняних закладах вищої освіти і наукових установах і за кордоном;
  • стажування молоді у провідних закордонних закладах вищої освіти і наукових установах;
  • участь молоді у міжнародних науково-практичних семінарах і конференціях;
  • залучення науково-педагогічних та наукових працівників закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, відомих громадських діячів для участі в науково-педагогічній та науковій роботі у закладах вищої освіти, наукових установах України;
  • заохочення молоді за досягнення в освітній, науковій та спортивної діяльності, реалізації проектів у галузі освіти, науки і спорту.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський зобов'язав Кабінет міністрів виділити фінансування на благо діяльності Фонду.

Нагадаємо, раніше слідом за Волкером з Конгресу полетять інші чиновники: скандал з Трампом і Зеленським набирає обертів.

Також Знай.uа писав, що у президента повідомили, чого слід очікувати жителям Донбасу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Порошенко "провів" Волкера після відставки і заговорив про наступника: "Непросто буде перевершити".