У команді Володимира Зеленського разом із новим урядом планують розглянути питання щодо виплат пенсій жителям тимчасово окупованого Донбасу. Хочуть це зробити в рамка нової політики щодо ОРДЛО, пише “Діалог”

Як відзначається, у відомстві вже анонсували детальний розгляд даного питання, щоправда, тільки після того, як сформується державна програма.

За словами нового міністра соціальної політики Юлії Соколовської, наразі вже були проведені стратегічні сесії в межах розробки державної програми. Відтак, коли саме і яким чином люди зможуть отримати на руки свої пенсії, стане відомо після затвердження урядової політики по роботі з ОРДЛО.

Юлія Соколовська

Окрім цього, Соколовська також не назвала точну кількість пенсіонерів, які зараз проживають на окупованому Донбас, при тому, що приблизно 120 тисяч українських пенсіонерів з "Л / ДНР жодного разу не вимагали своїх грошей через суд і навіть не посилали офіційних звернень з приводу пенсій.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадаємо, українцям підвищать пенсії на 12-13%: у Зеленського встановили остаточний термін, коли чекати виплат.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.