У 2020 році в Україні заплановано проведення чемпіонати Європи з бадмінтону. Президент України Володимир Зеленський доручив уряду підготуватися до проведення цього чемпіонату.

Про це йдеться в указі глави держави №717, який опубліковано на сайті президента у суботу, 28 вересня.

"З метою сприяння забезпеченню належної підготовки та проведенню в Україні чемпіонату Європи 2020 року з бадмінтону постановляю: Кабінету Міністрів України у двотижневий строк утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні чемпіонату Європи 2020 року з бадмінтону (далі - Організаційний комітет) та затвердити його персональний склад", - йдеться у тексті документу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Окрім того, новоспечений уряд повинен забезпечити реалізацію та проведення усіх запланованих заходів у рамках чемпіонату. Також указ передбачає, щоб у ЗМІ були висвітлені підготовка та проведення даного заходу.

Володимир Зеленський доручив уряду популяризувати серед молоді бадмінтон та створити відповідні умови для того, аби молодь займалася цим видом спорту.

Зазначимо, що чемпіонат світу з бадмінтону — змагання, організовані Всесвітньою федерацією бадмінтону для виявлення найкращих світових бадмінтоністів. Вперше чемпіонат світу з бадмінтону був проведений в 1977 році.

Нагадаємо, "Росія біснується - значить ми все робимо правильно": Верещук прокоментувала істерику Кремля через візит Зеленського в США.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський виступив на сесії Генасамблеї ООН: президент назвав головну мету України.

Також Знай.ua писав, "Нам потрібно підтримати Зеленського. Йому важко тримати удар": Тимошенко розповіла про імпічмент.