У США за останній тиждень різко зросла кількість прихильників імпічменту президента Дональда Трампа.

Цю інформацію повідомляє видання Politico і компанія Morning Consult, посилаючись на дані опитування, проведеного з 24-го по 26 вересня.

43% респондентів висловилися за початок процедури імпічменту, така ж кількість американців виступила проти. Решта утрималися від відповіді.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

За даними видання, кількість противників президента Трампа зросла на 7%, якщо порівняти з опитуванням, яке проводилося 20–22 вересня. Тоді всього 36% виступали за імпічмент, а проти - 49%.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Віце-президент Morning Consult Тайлер Сінклер вважає, що імпічменту хочуть не тільки серед прихильників Демократичної партії США, але і серед прихильників республіканців.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Нагадаємо, що до скандальної телефонної розмови Володимира Зеленського та Дональда Трампа причетні більш як 20 американських, так і українських чиновників. Не обійшлося, звичайно, і без глави Кремля Володимира Путіна, йдеться на різних американських ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна відповіли на звинувачення про причетність до скандалу в США.

Портал Знай.uа писав, що Курт Волкер подав у відставку з посади спецпредставника США по Україні.