Спікер Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова спробувала прикрасити затребуваність міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова на сесії Генасамблеї ООН. На сьогоднішній день вже двох висміюють в мережах. На даний конфуз спікера МЗС РФ Захарової звернув увагу відомий Telegram-канал "Холодна війна".

Глава МЗС РФ Лавров взяв участь у 74-й сесії Генасамблеї ООН, яка почалася у Нью-Йорку 18 вересня. Марія спробувала переконати, що російський міністр був головною зіркою заходу.

Так, вона опублікувала знімок великої черги міжнародних делегацій до глави МЗС РФ після його "зоряного" виступу у штаб-квартирі ООН.

"Обожнюю спостерігати за "ізоляцією Росії", - підписала спікер МЗС РФ.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Telegram-канал викрив рупор МЗС РФ у брехні. Сергій Лавров просто-напросто встав в коридорі, по якому йшли люди до виходу з зали засідань. Таким чином він створив затор, заважаючи вем покинути приміщення.

Нагадаємо, що у Путіна відповіли на звинувачення про причетність до скандалу в США.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путіна їдко висміяли в мережі за шкідливі звички.

Також портал Знай.ua писав, Сергій Лавров порівняв Донбас з Преднистровьем.