У квітні 2020 року пройдуть місцеві вибори в Україні. Однак у Києві вибори можуть пройти вже у грудні. Поки існує багато моментів щодо перспектив партій, які можуть зайти, до Київради та за місцевим районним радам теж. Однак відомо, що новим мером столиці може стати журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський.

Сам журналіст зауважив, що подасть свою кандидатуру на посаду мера Києва, якщо відчує підтримку киян.

"До того часу, поки я не відчують великий тиск вулиці та не побачу рейтинги, до тих пір рішення прийнято не буде. Ні з ким його узгоджувати не буду", - заявив Пальчевський.

Зазначимо, що згідно із соціологічними опитуваннями чинного мера Києва Віталія Кличка готові підтримати 46,1% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями. 24,2% респондентів підтримують Андрія Пальчевського; 12,9% - підтримують Миколу Томенка; 5,4% - підтримують Олександра Ткаченка; 4,3% - підтримують Сергія Гусовського; 3,9% - підтримують Борислава Березу і 2,3% - підтримують Андрія Холодова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Рейтинг інших кандидатів - менше 2%. Судячи з цих даних, партія "Слуга народу" може не поставити на чолі Києва свого кандидата, адже у них немає такої людини, у якої був би високий рейтинг.

Нагадаємо, Пальчевський не залишив шансу Порошенку і повідав про вибори мера Києва: "Я віддуваюсь за президента".

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський прокоментував кандидатуру Кошового з Квартал 95 на пост мера столиці.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.