Відомий український політичний діяч та телеведучий Андрій Пальчевський заявив, що вірить у те, що п’ятого президента України Петра Порошенка запроторять до в’язниці. Окрім цього, він зізнався, що, якщо захочуть кияни, він піде на вибори мера столиці. Про це він розповів в інтерв’ю для “Politeka”.

За словами Пальчевського, Порошенка посадять обов’язково, щоправда, не завдяки Зеленському.

“Я віддуваючись за президента скажу: “ Я впевнений, звісно, посадять”. І я впевнений, що Порошенка посадять, тільки не завдяки президенту, а завдяки народній думці. Просто збереться така інформація про Порошенка і всіх тим, хто хотів із Порошенко заключити мільярдні угоди, звісно, за наший рахунок”, - зазначив телеведучий.

Пальчевський

Окрім цього, Пальчевський під час інтрев’ю проговорився, що скоро будуть вибори і він на них піде. Однак, якщо захочуть мешканці столиці, то він буде балотуватися в мери Києва.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Петро Порошенко був на допиті у ДБР як свідок у кримінальному провадженні щодо можливого ухилення від сплати податків і подальшої легалізації доходів під час купівлі-продажу ТОВ "Телеканал "Прямий".

Нагадаємо, з'явився оновлений рейтинг кандидатів на виборах мера Києва.

Як повідомляв Знай.ua, Пальчевський розкрив козирі Зеленського у США.

Також Знай.ua писав, що Пальчевський прокоментував кандидатуру Кошового з Квартал 95 на пост мера столиці.