Володимир Бородянський, міністр культури, молоді та спорту, раніше не брав участь на українській політичній арені, хоча і є досвідченим медіаменеджером. Зараз він є відповідальним за гуманітарну політику нового уряду і має досить жорсткий погляд на актуальні речі.

Нещодавно Бородянський дав масштабне інтерв'ю українській філії ВВС, і ми вибрали з нього найцікавіші моменти.

Бородянський торкнувся теми журналістики в Україні і стверджує, що країні необхідно в більш агресивній формі відстоювати себе в інформаційному полі: "За маніпуляцію потрібно карати... в умовах війни це дуже небезпечний злочин".

Також Бородянський відповів і на питання про те, чи потрібно забороняти в Україні продукти російського мистецтва: фільми, серіали, музику. На погляд Бородянського: "Якщо модель поведінки людини виправдовує і підтримує російську агресію щодо України, то його фільми треба заборонити і заборонити такій людині в'їзд. Це злочин проти нас".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про виконавців, які їздять з концертами в Крим, Бородянський сказав наступним чином: "Це прояв його схвалення окупації. І такого артиста треба заборонити".

Таку ж точку зору Бородянський має і щодо тих виконавців, хто їздить з гастролями в Росію. Бородянський не уточнив, як саме варто карати таких артистів, але зазначив, що ситуація досить двозначна: "З одного боку, наші хлопці гинуть щодня, ми намагаємося розвести войса, йдуть мирні переговори, а з іншого боку наші артисти... не вкладається в голові".

Бородянський вважає, що ці нюанси необхідно в обов'язковому порядку регулювати.

Нагадаємо, раніше Зеленський готується воскрешати Донбас, прем'єр України Гончарук розкрив карти: "Будуть переслідувати його".

Також Знай.uа писав, що Пальчевський прокоментував скандал навколо Зеленського та Трампа: "Не робіть з нас смітник".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що розмова Трампа і Зеленського образила Меркель, у Німеччині виступили із заявою: "Ми зробили все".