Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський прокоментував скандал довкола президента США Дональда Трампа та Володимира Зеленського, коли Демократична партія звинуватила лідера США у тиску на президента України.

Про це Пальчевський заявив у інтерв'ю у виданні POLITEKA.

За словами Пальчевського, Зеленський опинився "між молотом наковальнею", де молот - Трамп, а наковальня - демократи США на чолі з лідером Джозефом Байденом, якого вважають головним конкурентом Трампа на виборах президента, які відбудуться вже у 2020 році. Пальчевський зауважив, що Зеленський зміг зробити президенту США послугу.

"Припиніть весь час нас звинувачувати в корупції, сказав Зеленський, дайте нам можливість перепочити, не робіть з нас смітник. Я вважаю, це правильно. Зеленський взагалі зробив Трампу зверхпослгу, що сказав "nobody pushed me" в сенсі, що на нього ніхто не тиснув", — говорить Пальчевський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Журналіст вважає, що Зеленський тримався достойно на зустрічі з Дональдом Трампом, тому висувати щодо цього претензії до президента України не доцільно.

"Ну може трішечки перехвалив Трампа, але ми ж не знаємо, як інші політики спілкуються з президентом США. А взагалі, мовчання – золото, слово — срібло. Нам не дано передбачити, як наше слово відгукнеться, як казав великий", — зазначає Пальчевський.

Нагадаємо, Трамп пояснив, що думає про заяву Зеленського: "Кінець "Полюванню на відьом".

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна розмова Трампа та Зеленського: причетний і Путін, знайдено докази.

Також портал Знай.ua писав, що Пальчевський дорікнув Гончаруку за МВФ та Коломойського: "Хлопці, будьте акуратнішими з поверненням народної власності".