Президент США Дональд Трамп впевнений, що заява Володимира Зеленського просто мусить покласти кінець фейковим новинам про тиск на президента України. Таку заяву американський лідер оприлюднив на своїй офіційній сторінці у Twitter.

Американський президент Дональд Трамп знову підкреслив, що зроблена українським президентом Володимиром Зеленським заява про відсутність тиску на нього з боку американського колеги в розмові, що відбулась 25 липня по телефону, має покласти край черговим, як він це називає, "полюванням на відьом".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Розмова з новим і дуже хорошим президентом України, який розповів "Фейковим Новинам" в ООН, що він не піддавався будь-якому тиску з мого боку, в тій чи іншій формі, повинна сама по собі покласти кінець новому і останньому "Полюванню на відьом". Інші вже перетворилися на прах!", - написав він у своєму Twitter.

Трамп також підкреслив, що скарга співробітника ЦРУ на телефонну розмову його з Зеленським 25 липня не відповідає дійсності і повністю відрізняється від справжньої розмови.

Слід зазначити, що у Вашингтоні кілька днів не вщухає розголос через розмову Трампа з Зеленським, у якій американський глава держави дав обіцянку, що стривожила співробітника розвідки.

Нагадаємо, раніше слідом за Волкером з Конгресу полетять інші чиновники: скандал з Трампом і Зеленським набирає обертів.

Також Знай.uа писав, що у президента повідомили, чого слід очікувати жителям Донбасу.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Порошенко "провів" Волкера після відставки і заговорив про наступника: "Непросто буде перевершити".