Відомий український кінорежисер та колишній політв'язень Олег Сенцов висловився щодо протестних рухів в Росії, і виявив надію, що режим Володимира Путіна завершиться до наступних російських виборів президента в 2024 році.

Про це Сенцов написав на своїй сторінці в Facebook.

Вчера в Москве на проспекте Сахарова прошла массовая акция людей под единым лозунгом "Отпускай!" с требованием к властям...

Geplaatst door Oleg Sentsov op Zondag 29 september 2019

Звільнений український політв’язень Олег Сенцов, написав, що вчора в Москві на проспекті Сахарова пройшла масова акція людей під єдиним гаслом "Відпускай!" з вимогою до влади РФ звільнити політичних ув'язнених.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Дуже радує той факт, що російське громадянське суспільство почало не тільки прокидатися, а й об'єднуватися, а головне вірити в свої сили, в те, що вони можуть багато чого. В тому числі і домагатися від керівництва країни виконання своїх вимог", - пише Сенцов.

За словами звільненого арештанта, російські управителі реально не знають що з цими, всі робити з наростаючими протестними настроями. Вони намагалися розганяти мітингувальників, садити їх у тюрми, але народ продовжує виходити на вулиці.

"Режим Путіна злочинний не лише по відношенню до народу України, але і до власної країни. Ми, українці, будемо робити все від нас залежне, щоб не програти цю боротьбу, але перемогти диктатора може лише його власний народ. Сподіваюся, що це відбудеться раніше 2024-го року, дати, яку правління дракона в будь-якому випадку не зможе пережити. І такі мітинги як вчорашній наближають це неминуче подія", - підкреслив Сенцов.

Також колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов додав, що дуже добре, що багато людей в Росії навчилися не боятися.

Нагадаємо, “Якщо треба, я і Путіну потисну руку”: Сенцов зробив сенсаційну заяву.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній в’язень поділився думками щодо окупованих територій

Також Знай.ua писав про те, що український режисер вказав і на декількох екс-співробітників СБУ