Відомий український політолог і телеведучий Андрій Пальчевський розповів про те, що прагне вивести киян з бідності, куди їх ввігнало життя. Відповідна заява прозвучала в ефірі NewsOne.

"Головне завдання - вивести киян зі стану бідності, куди їх ввігнало життя. А для цього у батьків міста повинна бути можливість і будівельників залучати, і трохи піднагнути їх", - зазначає він.

Киев... казаться или быть?

Киев... казаться или быть? Полный эфир https://youtu.be/_hMFbhaCVFM

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 30 september 2019

Пальчевський підкреслив, що перерозподіляти грошові потоки треба не лише у кишені бюрократів, але й змусити якимось чином людей, котрі заробляють гроші у столиці, ділитися з киянами. Особливо Пальчевський перерахував вразливі верстви населення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Обтяжити всіх будівельників простими завданнями - припинити будувати "человейники". Це називається гуманна забудова, де людина почуває себе не як мавпочка у зоопарку, а як господар, який бачить горизонт", - заявив Пальчевський.

За його словами, це все впливає на відчуття світу нами. Треба щоб податки, які платяться Києву як столиці, йшли людям.

Нагадаємо, Пальчевський готується "дати бій" Кличку: "Відчуваю тиск..."

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Пальчевський готується зайняти крісло Кличко.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський прокоментував скандал навколо Зеленського та Трампа.