Стало відомо, що нардеп із президентської партії "Слуга народу" Дмитро Соломчук зважився подоїти корову. Також він поміркував щодо подорожчання молока. Про це Соломчук повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Слід зазначити, що до Верховної Ради України нардеп з'явився під номером 33 по виборчому партійному списку. На даний момент він працює в комітеті з питань аграрної та земельної політики.

До того ж, у Соломчука є приватне підприємство під назвою "Фірма Агро-центр".

Народний депутат повідомив про те, що за останній місяць 2019 року ціна на молоко піднялася від 9,2 гривні до 12 гривень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На опублікованому знімку Соломчук доїть корову у світлій сорочці і з мікрофоном.

"Ми підготували поправки до бюджету на 2020 рік, щоб відновити компенсації. Чекаємо затвердження бюджетного комітету", – підписав знімок політик.

Також Соломчуку в коментарях під постом підказали, що даний механізм в країні вже колись був, однак виявився неефективним, тому краще шукати інший.

Нагадаємо, що нова Верховна Рада України розробляє новий Трудовий кодекс.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Слуга народу" Васильківський отримав "чорну мітку" від президента.

Також портал Знай.ua писав, що Разумков пообіцяв скоротити півтори сотні депутатів.