Стало відомо, що в кінці жовтня 2019 року політична партія "Слуга народу" на з'їзді збирається обрати нового главу фракції. Про це повідомляє перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

"Накопичилися різні питання, які треба терміново провести. Є юридичні питання. У нас є заява голови партії про те, що він хоче скласти повноваження. Така заява може прийняти тільки з'їзд партії", - розповів Корнієнко.

Слід зазначити, що крім виборів нового глави політичної партії, яку на даний момент очолює спікер парламенту Дмитро Разумков, також буде обговорюватися поліпшення партійного статуту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що Руслан Стефанчук, перший заступник голови Верховної Ради України, розповів в ефірі телеканалу "Інтер", що вже з наступного тижня український парламент, найімовірніше, завершить "турборежим" прийняття законів.

Як повідомляв портал Знай.ua, нардепи провалили голосування за скасування депутатської недоторканності. Причому проти голосували ті, хто підняв тему обов'язкового скасування депутатської недоторканності на щит своєї передвиборчої боротьби – "слуги народу".

Також портал Знай.ua писав, що депутати Верховної Ради не підтримали всіх запланованих законопроектів, тому що залишили робочі місця.