Український президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою зустрівся з батьками-усиновителями, опікунами, прийомними батьками та батьками-вихователями. Таким чином глава держави відзначив День усиновлення. Про це йдеться у пабліку "Команда Зеленського" у Facebook.

На зустріч з гарантом прийшли і усиновлені дітки. Зеленський подякував за турботу і любов, яку батьки дарують дітям.

"Ви робите велику справу, яку, на жаль, не робить наша держава. Не робить у достатній мірі так, як це має бути у нормальній, демократичній європейській країні", - сказав Володимир Зеленський.

Нині в Україні понад 700 інтернатних закладів, і як зазначив президент, необхідно проводити реформування інтернатної системи утримання та виховання дітей і формування сімейної політики держави, спрямованої на підтримку родини. Адже діти повинні бути в сім’ях.

Володимир Зеленський з дружиною Оленою в День усиновлення зустрівся з батьками-усиновителями, опікунами, прийомними...

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Команда Зеленського op Maandag 30 september 2019

Символічно Володимир Зеленський підписав указ "Про деякі питання забезпечення прав та законних інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, розвитку та підтримки сімейних форм виховання дітей".

Завдяки документу створять належні умови для реалізації права дитини на проживання в сім’ї, підтримки сімей, які виховують дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Володимир Зеленський підписав указ «Про деякі питання забезпечення прав та законних інтересів дітей-сиріт, дітей,...

Geplaatst door Команда Зеленського op Maandag 30 september 2019

На зустрічі відзначили, що з 2020 року збільшиться розмір державної соціальної допомоги на дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам.

Крім того, в указі зазначається необхідність запровадження ефективних механізмів одержання достовірної та актуальної інформації про дотримання прав усиновлених дітей, зокрема дітей, які проживають за межами України, та механізмів дієвого реагування на виявлені факти порушення їхніх прав.

Нагадаємо, що Олена Зеленська підтримала чоловіка своєю присутністю і теплими словами під час його виступу на 74-й сесії Генасамблеї ОНН.

Як повідомляв портал Знай.ua, батьки українського президента Володимира Зеленського стикаються з великими небезпеками із-за нової посади їх сина.

Також портал Знай.ua писав, що Олена Зеленська для спільного з чоловіком візиту до США на полях Генасамблеї ООН вибрала одяг українських дизайнерів.