У екс-глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої проведуть експертизу того пожежного сміття, який залишився на місці згорілого маєтку. Також суд дозволив правоохоронним органам доступ до моніторингу телефонних дзвінків, які здійснювалися в день пожежі в окрузі її будинку під Києвом.

Після пожежі було відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 194 про умисне знищення майна шляхом підпалу. Розслідуванням займаються співробітники Києво-Святошинського відділу поліції.

Згідно з інформацією поліції підпал скоїв невідомий чоловік 17 вересня близько 3 години ранку і зник з місця злочину.

Через суд поліції вдалося домогтися доступу до інформації про телефонні з'єднання близько 200 мобільних номерів, які були зафіксовано в районі будинку Гонтарєвої.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Таким чином правоохоронці отримали доступ до інформації про те, які телефонні з'єднання були біля будинку в цей час, їх тип, код з прив'язкою до місцевості і навіть абонентські номери.

Нагадаємо, Гонтарєва розповіла про "самому гіршому день у житті".

Як повідомляв Знай. ua, щедрість Порошенко викликала багато питань.

Також Знай. ua писав, що Порошенко опинився в лондонській лікарні разом з Гонтарєвої.