Скандали, які кожного дня відбуваються під час сесійних засідань, змусили голову Верховної Ради Дмитра Разумкова звернутися до депутатів. І хоча українці іноді знаходять поведінку нардепів веселою і дотепною, спікер парламенту зовсім з цим не згоден.

Разумком гнівно звернувся до народних обранців і закликав не "задовольняти будь-які фізіологічні потреби" в сесійній залі.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Голова Ради зазначив, що парламент - це не їдальня і не місце для куріння:

"До мене звернулися народні депутати з наступним проханням: перше - зали Верховної Ради - це не їдальня, це не місце для куріння. Включаючи Iqos... Я не бачив у залі табличок "Iqos friendly"". Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дмитро Разумков

Також спікер згадав вчорашній конфуз і підкреслив:

"Так само я звертаюся до всіх: в залі Верховної Ради не треба задовольняти будь-які інші фізіологічні потреби". Дмитро Разумков

"Не знаю, кого за їжу і IQOS, але знаю кого "за інші фізіологічні потреби", - повідомив LIGA.net один з нардепів Слуги народу, що сидить в залі.

Нагадаємо, Ілля Ківа, народний депутат "Опозиційної платформи - За життя" чіпав свої геніталії під час засідання Верховної Ради.

На сайті Знай.uа писали, що депутати Львівської облради звільнили заступника Володимира Гірняка

Крім того, Знай.uа писав про те, що на сесійному засіданні Верховної Ради вперше помітили щасливого власника новенького iPhone 11 Pro.