За пропозицією президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді скасували закон, який передбачав примусову хімічну кастрацію педофілів. За відповідне рішення проголосували 238 депутатів при мінімально необхідних 226.

Відзначимо, що 4 вересня Зеленський ветував закон про примусову хімічну кастрацію педофілів у віці від 18 років до 65 років і про створення їх відкритого публічного реєстру.

Відповідно до цього закону, засудженому примусово водили хімічні апарати, мета яких полягає в зменшенні лібідо і сексуальної активності. Передбачалося, що примусова хімічна кастрація не застосовуватиметься до осіб, які вчинили злочини у віці до 18 років, і до осіб у віці понад 65 років.

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав голів фракцій через "формулу Штайнмаєра"

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський і білоруський лідер Олександр Лукашенко приїде в Житомир для участі у Другому форумі регіонів.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також Знай.ua писав, що генеральний інспектор Держдепартаменту США Стів Лінік проведе спеціальний брифінг для співробітників декількох комітетів Палати представників і Сенату США щодо України