Як відомо, за 28 років незалежності України, державою правило шість президентів. Більшість звикли їх бачити вже зрілими чоловіками, не знаючи, а яким ж вони були в молодості, пише “Clucth”

Леонід Кравчук

Перший президент незалежної України, який все життя прожив з однією жінкою. Варто відзначити, що з Антоніною Кравчук вже понад 61 рік разом.

Леонід Кравчук і його дружина Антоніна в молодості

Леонід Кучма

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, що Леонід Данилович в юності був вельми гарний. Ймовірно, мав багато прихильниць, але в дружини собі він вибрав одну - Людмилу Миколаївну.

Віктор Ющенко

В молодості третій глава держави був вельми харизматичним, судячи з зовнішності. Але в після Помаранчевої революції в 2005 році, в розпал президентської кампанії, Ющенка отруїли і його обличчя назавжди було знівечене наслідками дії отруєних речовин.

Віктор Янукович

Четвертий український президент, який через непідписану угоду про асоціацію з Євросоюзом, втік з країни. В молодості не був таким повним, а його високий зріст робив його гарним нареченим.

Петро Порошенко

Крізь роки, як й інші гаранти, п'ятий Президент України Петро Порошенко мав одну любов - до своєї дружини і. Він не раз зізнавався, що закохався в Марину в першого погляду і вже не зміг відпустити.

Володимир Зеленський

За становленням наймолодшого гаранта ми спостерігали з того часу, коли юний Вова з командою КВН "95 квартал" підкорював свої перші вершини. За ним ми стежили в першому сезоні шоу "Танці з зірками", його фільми дивилися всією сім'єю, його вибрали президентом. В молодості Володимир Зеленський був тим ще модником - чого тільки варта сережка у вусі.

Нагадаємо, озвучено головні теми зустрічі Зеленського з Трампом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом.

Також Знай.ua писав, держсекретар США Майк Помпео заявив, що Білий дім не має наміру публікувати стенограму розмови Зеленського з Трампом.