Колишня очільниця міністерства здоров'я України Уляна Супрун не припинила писати пости на різні теми щодо здоров'я на своїх сторінках у соцмережах. Так, вона розклала по поличках усі "за" та "проти" мастурбації.

Відповідний допис Супрун розмістила на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Мастурбація — це неуникна складова нормального психосексуального розвитку. Вона передує сексуальній поведінці, спрямованій на іншу людину. Але буває і таке, що мастурбація дійсно стає проблемою", - йдеться у дописі Супрун.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Колишня чиновниця також пояснила, коли мастурбація є нормальним процесом, а коли через це слід почати переживати. Супрун наголосила, що це не входить у перелік психологічних розладів, адже так люди краще дізнають про своє тіло.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, колишня глава МОЗ розповіла про наслідки утримання від сексу. Відсутність сексу і мастурбації у житті чоловіків підвищує рівень тестостерону. "Спермотоксикозу" не існує, але високий рівень тестостерону дійсно, у деяких чоловіків може проявлятися як агресія. Протягом доби після статевого акту у чоловіків і жінок підвищується рівень тестостерону і кількості його рецепторів. Просто збудження і мастурбація настільки рівень гормону не підвищують.

"Вважається, що не сексуальна поведінка є наслідком рівня статевих гормонів, а навпаки — їхній рівень є похідним сексуальній активності", - резюмувала Супрун.

Мастурбація — це неуникна складова нормального психосексуального розвитку. Вона передує сексуальній поведінці,...

Geplaatst door Уляна Супрун op Donderdag 3 oktober 2019

Варто додати, що Супрун написала відповідний допис після дивної ситуації у Верховній Раді, яка сталася із нардепом від "Опозиційної платформи - за життя" Іллею Кивою. Журналісти зняли на відео, які він розмовляє по телефону з дівчиною та веде себе досить неоднозначно.

Нагадаємо, Супрун "здала" секретний чат Гройсмана з міністрами.

Як повідомляв Знай. ua, нова глава МОЗ Скалецька розповіла, чи буде наслідувати Супрун: "Я не спеціаліст з ерекції".

Також Знай. ua писав, що Уляна Супрун насторожила українок і порадила звернутися до лікаря.