3 жовтня у мережі появилося дуже цікаве фото за участю народного депутата з фракції "Слуга народу" Олександра Куницького. Світлину опублікував на своїй сторінці у Facebook фотограф Богдан Бортаков.

Фотографія, яка викликала ажіотаж і сильну зацікавленість, була зроблена в сесійній залі Верховної ради фотографом Богданом Бортаковим, який її згодом і оприлюднив. Читачам це фото видалося навіть "романтичним".

Олександр Куницький

На світлині Богдана Бортакова зображений нардеп від "Слуги народу" Олександр Куницький, але що головне – у дуже пікантній ситуації. Читачі навіть припускають, що народний обранець потрапив у так званий "любовний трикутник". Такі жартівливі припущення виникли через те, що ззаду Куницького обіймає за плечі колега, а спереду депутатка із дуже зацікавленим поглядом та посмішкою вдивляється йому в лице.

Допис фотографа Богдана Бортакова

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Олександр Куницький є народним депутатом від партії "Слуга народу" на парламентських виборах 2019 року по виборчому округу № 169, Київський район, частина Московського району м. Харкова. На час виборів нардеп був фізичною особою-підприємцем. Зараз Куницький є членом Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності.

Нагадаємо, раніше перший скандал в "Слузі народу" за участі Куницького

Як повідомляв портал "Знай.ua", кандидат від "Слуги народу" Куницький з ізраїльським громадянством став нардепом

Також "Знай.ua" писав, що Жан Беленюк очолить оргкомітет з підготовки до Олімпійських ігор-2020 в Токіо