Нещодавно у мережу потрапило відео дивної ситуації у Верховній Раді, яка сталася із нардепом від "Опозиційної платформи - за життя" Іллею Кивою. Журналісти зняли на відео, які він розмовляє по телефону з дівчиною та поводиться досить неоднозначно та торкається свого інтимного місця.

Сам Кива прокоментував скандал, який розгорівся навколо відео, передає видання Страна.ua.

Нардеп назвав відео фейком. Він заявив, що журналісти зняли на відео лише один рух і повторили його за допомогою монтажу.

"Це тупий фейк. Зняли один мій рух, а потім повторили його в кадрі кілька разів за допомогою монтажу. І на цей фейк багато повелося. Хоча про що ми взагалі говоримо? Кожен чоловік робить так само, якщо є що... Поправив член, підтяг шкарпетки, подзвонив знайомій дівчині — і це стало топ-новиною. Наше суспільство хворе і наповнилося фриками - фейкова історія мого члена перебила закон про столицю, формулу Штайнмайєра, і продаж землі", - сказав Ілля Кива

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зазначимо, що відео, де Кива торкається своїх статевих органів, з'явилося у середу, 2 жовтня, після засідання Верховної Ради. Повідомлялося також, що під час цього Ківа розмовляв по телефону з одеською моделлю.

Юлія Панкратова, до якої телефонував Кива, виявилася моделлю та організатором публічних заходів з Одеси. Вона розповіла, що її контрактна інформація знаходиться в публічному доступі, тому Ілля Кива і зміг знайти її номер.

Нагадаємо, що після відео з Кивою Супрун розклала по поличках усі "за" та "проти" мастурбації: "Стає проблемою".

Як повідомляв Знай. ua, нова глава МОЗ Скалецька розповіла, чи буде наслідувати Супрун: "Я не спеціаліст з ерекції".

Також Знай. ua писав, що об'єкт бажання Киви прокоментувала конфуз в Раді: "Хотів допомогти з благодійного боку".