У Верховній раді заявили, що українська сім’я зможе зекономити на комунальних тарифах понад 8 тисяч гривень на рік. Однак, це за умови покращення енергоефективності у наступні 5 років. Про таке заявив голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус.

З його слів, у програмі уряду прописано, що за 5 наступних років відбудеться покращення енергоефективності, а це в свою черго призведе до економії.

Андрій Герус

"У програмі дій уряду прописано, що за 5 років має знизитися рівень втрат тепла, рівень втрат гарячої води і покращитись енергоефективність таким чином, щоб показник зменшення складав 20%", – заявив представник президента в уряді Андрій Герус

Відтак, 20% допоможе зекономити для кожної української сім'ї на комунальних тарифах до 8-10-ти тисяч гривень на рік.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

“Таким чином, це справді можна сказати, що це єдиноцентрична програма. Тому що її дію відчує на собі кожен українець”, підкреслив Герус.

Нагадаємо, українцям підвищать пенсії на 12-13%: у Зеленського встановили остаточний термін, коли чекати виплат.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.